E-learning advies

Bij Zoë Learning denken we al meer dan 15 jaar mee hoe opleiders in de praktijk trainen. Daardoor beschikken wij over de ervaring hoe je online leren het beste kan inzetten om het maximale uit een lesprogramma te halen. Wij adviseren en helpen je graag met alle vraagstukken rondom e-learning.

E-learning implementaties

Wanneer je een keuze hebt gemaakt voor een e-learning platform dan begint de implementatie van e-learning. Je zal content moeten verkrijgen of ontwikkelen, je medewerkers of collega’s moeten worden getraind, je propositie moet worden aangepast en je klanten moeten worden geïnformeerd. Zoë Learning heeft veel ervaring in het hele traject en helpt je daar graag bij.

Blended Learning

Leren in de praktijk blijft in veel gevallen een essentieel onderdeel. We helpen je om praktijklessen en e-learning naadloos op elkaar af te stemmen, want de kracht zit volgens ons in de combinatie van de twee: blended learning. E-learning kan bijvoorbeeld ter voorbereiding op een praktijkcursus dienen of misschien wel als naslagwerk. Wij kijken samen naar je huidige manier van lesgeven of trainen en delen onze best practices. Zo stemmen we samen de beste manier van blended learning voor jouw cursisten af.

Wil je advies van Zoë Learning?

Wij helpen je graag met alle vraagstukken rondom e-learning. Neem contact met ons op dan bespreken we de juiste vorm.

Data interpretatie

Wanneer je start met het aanbieden van e-learning start je vaak ook met het vergaren van informatie over het gebruik van je e-learning content. Je kunt bijvoorbeeld zien hoeveel tijd een cursist besteed heeft aan een specifiek onderdeel van je cursus. Dit geeft je inzicht om je cursisten te helpen en om je content verder te verbeteren. Wij hebben veel ervaring opgedaan met de interpretatie en het gebruik van deze data en kunnen je hier bij helpen.