Cursusmateriaal ontwikkelen

De specialisten van Zoë Learning beschikken over meer dan 10 jaar ervaring met e-learning. Daarom hebben wij een betrouwbaar netwerk van ervaren auteurs en uitgevers om ons heen verzameld. Zo kunnen wij bestaand cursusmateriaal via onze partners ter beschikking stellen of je helpen met maatwerk cursusmateriaal.  Kortom bij Zoë Learning beschik je over alle ingrediënten een succesvolle online cursus te ontwikkelen.

Zelf cursusmateriaal ontwikkelen

Het e-learning platform van Zoë Learning biedt de mogelijkheid om op een gebruiksvriendelijke manier zelf cursusmateriaal te ontwikkelen. Het platform stelt je in staat om, op een met Word vergelijkbare manier, zelf je cursus te ontwikkelen.

Eenvoudig bewerken

Zelf eenvoudig je cursusmateriaal aanpassen in Zoë Learning.

Auteur matching

Wij helpen je de best passende auteur te vinden voor het maken van je content.

Leerstofwinkel

Kant en klare cursussen, gemaakt door specialisten, kopen in onze leerstofwinkel.

Auteur matching

Onze auteurs hebben veel ervaring met het schrijven van online content en kunnen van elk boek, PowerPoint presentatie of verhaal van de trainer een perfect didactisch opgebouwde e-learning module maken. Afhankelijk van je specifieke behoeften matchen we jou met één van onze auteurs. Hierbij kunnen we auteurs met uitgebreide domein- of branchekennis aan de inhoud laten werken of juist iemand met een meer didactische achtergrond als architect van de opleiding inschakelen. Een auteur kan ondersteunen bij het schrijven van een module of trainers didactisch coachen bij het zelf schrijven van het materiaal voor een training.

Uitgevers

Wil je een cursus kopen die bijna klaar is voor gebruik als online training? Wij brengen je in contact met een uitgever die de content heeft waar jij naar zoekt. Ook kunnen wij helpen bij de laatste stap, het vertalen van die content naar een online cursus.

Nu starten met Ons e-learning platform?

Start nu met het aanbieden van e-learning aan jouw klanten vanuit je eigen leeromgeving.

leerstofwinkel

De partners van Zoë Learning hebben al leerstof en cursussen ontwikkeld die zich bewezen hebben. Sommige partners van ons staan ervoor open om andere bedrijven met deze cursussen te helpen om snel te starten met een online training. Zij bieden hun e-learning cursus aan veelal voor een prijs per cursist. Zoë Learning brengt vraag en aanbod bij elkaar en dit noemen we daarom onze leerstofwinkel.

Cursusmateriaal van A tot Z geregeld

Of je nu kiest voor de hulp van een auteur of voor content uit onze leerstofwinkel; wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk resultaat bereikt. We begeleiden je bij iedere stap van het e-learning ontwikkelproject. En als je cursus klaar is helpen we je met het in de markt zetten van je cursus. Lees hier meer over onze sales en marketing ondersteuning.