sales en marketing advies

De samenwerking met Zoë Learning gaat verder dan  het leveren van techniek of het maken van de cursus. Wij helpen je om e-learning een effectief onderdeel te laten worden van je propositie.

Zoë Learning sales ondersteuning

Als je cursus in het e-learning portaal klaar staat wil je natuurlijk dat cursisten er zo snel mogelijk gebruik van gaan maken. Om dat te bereiken moet de cursus eerst verkocht worden. Je begint met het uitbreiden van je commerciële propositie. De e-learning moet aansluiten bij wat je doet en bijdragen aan je onderscheidend vermogen. Wij helpen je in alle facetten van sales en marketing.

Sales-kit

Wij leveren teksten voor je website en flyers om je doelgroep te overtuigen.

Joint-sales

Wij helpen je in belangrijke salesgesprekken.

demo omgeving

Demonstreren is overtuigen. Wij bieden je een demo-omgeving.

E-learning Sales-kit

Wij hebben een white-labelled saleskit ontwikkeld waarmee je over alle documentatie beschikt om je klanten te overtuigen van je e-learning propositie. In de saleskit vind je teksten voor je website en flyers waarmee het e-learning platform wordt uitgelegd.

Nu starten met Ons e-learning platform?

Start nu met het aanbieden van e-learning aan jouw klanten vanuit je eigen leeromgeving.

Commerciële ondersteuning

Ook helpt Zoë Learning je bij het implementeren van e-learning in je huidige propositie en het berekenen van een concurrerende prijs. Jouw dienstverlening houdt waarschijnlijk niet op bij het aanbieden van een cursus in het e-learning portaal. In een workshop kijken we samen naar je dienstverlening en hoe e-learning daar een verlengstuk van zou kunnen zijn. Wanneer je een salesteam hebt wat aan de slag gaat met het aanbieden van e-learning dan geven wij je medewerkers een training.