Het #1 E-learning platform

Ons e-learning platform stelt opleiders in staat om op een eenvoudige manier zelf cursusmateriaal te ontwikkelen en beheren. Zo stellen wij bedrijven in staat om zelf online trainingen aan te bieden.

Het Zoë Learning platform

Het e-learning platform van Zoë Learning onderscheidt zich door eenvoud in gebruik voor de cursist maar ook voor de opleider. Geen ingewikkelde voortgangsbalken, timers of vervelende pop-ups maar gewoon 100% focus op het cursusmateriaal. Alleen wat strikt noodzakelijk is wordt op het scherm weergegeven. Zoë Learning is ook op tablet en mobiel beschikbaar, zodat uw cursisten ook thuis vanaf de bank op hun tablet of telefoon uw cursussen kunnen volgen.

Eigen huisstijl

Zoë Learning kan helemaal in uw eigen huisstijl worden uitgerust.

Geen vendor lock-in

Al uw cursusmateriaal is gemakkelijk te exporteren.

eenvoudige integratie

Automatiseren door te koppelen met duizenden softwarepakketten.

Less is more

Bij Zoë Learning hanteren wij de kunst van het weglaten. Wij willen dat iedereen zonder uitleg ons platform kan gebruiken zonder afgeleid te worden door knoppen of informatie die u niet altijd nodig heeft. Voor de cursist resulteert dat in een overzichtelijke en intuïtieve omgeving waarbij het cursusmateriaal centraal staat. Wij hebben uitvoerig onderzoek gedaan naar alle typen gebruikers en hebben ons platform zo aangepast dat iedereen er direct mee aan de slag kan.

Voor de opleider bieden wij een omgeving om cursussen aan te passen die lijkt op de meest bekende tekstverwerker, alleen dan nog overzichtelijker. Kortom als u een brief kunt schrijven kunt u een cursus maken.

Wat Zoë learning voor je kan betekenen

Bedrijven en opleiders

E-learning voor bedrijven en opleiders

Auteurs

E-learning voor auteurs

Docenten en trainers

E-learning voor docenten

Cursisten en studenten

E-learning voor cursisten

hoe het e-learning platform eruit ziet

Wil je een indruk hoe Zoë Learning er uit ziet? Bekijk onderstaande afbeeldingen om te zien hoe je de inhoudsopgave van een cursus aanpast, cursusmateriaal bewerkt, vragen toevoegt, statistieken bekijkt. Uiteraard kan de beleving geheel worden afgestemd op je eigen huisstijl.

Nu starten met Ons e-learning platform?

Start nu met het aanbieden van e-learning aan jouw klanten vanuit je eigen leeromgeving.

Diploma als beloning

Na afronding van een cursus krijgt de cursist automatisch een certificaat of diploma.

Inzicht en overzicht

Real-time inzicht in de status en voortgang van alle cursisten of groepen.

100% Veilig

Ons platform is AVG bestendig en onze infrastructuur ISO gecertificeerd.

Stabiel, snel en veilig technisch fundament

Zoë Learning wordt aangeboden vanuit een professioneel datacentrum gevestigd in Nederland. Wij beschikken over de meest geavanceerde technische faciliteiten om stabiele en snelle werking van ons e-learning platform te kunnen garanderen. Dagelijks maken wij back-ups van alle data. Zo weten wij zeker dat er geen informatie verloren kan gaan.

De omgeving waar Zoë Learning op draait voldoet aan diverse certificeringen waaronder ISO 27.001, de standaard op het gebied van informatieveiligheid. Ook voldoen wij aan de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming).

De voordelen van ons e-Learning platform