E-learning voor docenten en trainers

Als docent en trainer ga je voor de beste leerervaring. Jouw cursisten staan voor jou immers centraal. Met de online leeromgeving van Zoë Learning verruim je jouw leslokaal en verbreed je jouw lesprogramma. Bovendien heb je meer en actueel inzicht in voortgang en resultaten.

E-learning voor docenten

Meer inzicht, meer persoonlijke aandacht

Nog dichter bij jouw cursisten. Het kan met ons platform voor online leren. Met het docentendashboard heb je direct inzicht in de prestaties van je cursisten. Zo weet je snel wie op koers ligt en wie meer aandacht nodig heeft. Je lessen worden persoonlijker en de voorbereiding eenvoudiger.

Meten, weten, bijsturen

Met Zoë Learning meet en weet je snel de resultaten. Het mooie is dat je zelf de toetsen niet hoeft na te kijken, dit doet het systeem voor je. Zo heb je altijd helder inzicht. Daarmee weet je ruim voor aanvang van je lessen welke lesstof extra aandacht verdient.

Bestaat jouw lesprogramma uit een combinatie van theorie en praktijk? Dan vormt online leren de verbindende schakel. Met de omgeving van Zoë Learning maak je eenvoudig toetsen aan. Hiermee test je de theoretische kennis en weet je of de cursist klaar is voor het echte werk in de praktijk.

Toe aan meer inzicht en verbreding van jouw lesprogramma?

Start nu met het aanbieden van jouw content in een e-learning omgeving.

De voordelen van e-Learning voor docenten