E-learning voor auteurs

Slim leren vraagt om een vriendelijke leeromgeving. Als auteur weet je dat als geen ander. Je wilt immers dat jouw kennis écht overkomt. Helder, overzichtelijk en bij voorkeur op de meest praktische manier. Met Zoë Learning heb je die ruimte.

E-learning voor auteurs

Inspireren en leren met jouw content

Je zet jouw kennis eenvoudig om in een slimme cursus en een toegankelijke leeromgeving voor cursisten. De auteursomgeving draait om snel, makkelijk en gebruiksvriendelijk: de gewenste structuur opzetten, de cursus vullen met jouw kennis en vervolgens publiceren. Dit kan allemaal binnen dertig minuten.

Vrijheid in content

De auteursomgeving is gemaakt voor jouw kennis en jouw keuzes. Elke vorm van content geef je in slechts een paar handelingen een plek in de leeromgeving. Tekst, afbeeldingen, geluids- of filmbestanden: jij bepaalt wat er nodig is om van jouw kennis een leerzame cursus te maken.

Zoë Learning gaat uit van flexibele templates. Kant-en-klaar opgemaakt, dus altijd strak uitgelijnd. Uiteraard kun je de omgeving inrichten naar jouw ideeën. Natuurlijk aansluitend op de doelgroep, jouw cursisten. En verandert de regelgeving of wil je nieuwe informatie toevoegen? Zonder tussenkomst van Zoë, en dus zonder kosten, pas je aan wat jij wilt. Jij bent immers de auteur en daarmee altijd eigenaar van jouw content.

vertaal jouw kennis nu naar online leren

Start nu met het aanbieden van jouw content in een e-learning omgeving.

De voordelen van e-Learning voor auteurs