E-learning voor bedrijven en opleiders

Als opleider of bedrijf weet je wat er nodig is om echt slimmer te worden. Goede lesstof, betrokken docenten en aanvullende, vernieuwende leerwegen. Precies wat de huidige tijd vraagt. Met Zoë Learning wordt jouw stap naar online leren bijzonder klein en haalbaar.

E-learning voor bedrijven en opleiders

Zoë Learning: een kleine stap naar grote resultaten

Zoë Learning is in elk opzicht een goede investering. Een slimme en minimale investering ook. Daar is het systeem specifiek op ontworpen. De leeromgeving is zó gebruiksvriendelijk dat iedereen er direct mee aan de slag kan, zonder training. Dat scheelt tijd. En je weet wat dat betekent in de kosten.

Slim met kosten

Net als voor jou zijn, naast de best mogelijke leerervaring, lage kosten ons uitgangspunt. Zelf gebruik je de omgeving kosteloos. Je betaalt alleen voor het aantal cursisten. Niet voor het aantal cursussen. Dus pas vanaf het moment dat je werkelijk trainingen verkocht hebt en omzet maakt. Je investeert dus direct in je cursisten. En dat doe je als opleider natuurlijk het liefst.

vandaag nog e-learning aanbieden

Start nu met het aanbieden van e-learning aan jouw klanten vanuit je eigen leeromgeving.

Kwaliteit en flexibiliteit

Kosten zijn belangrijk, maar als opleider kies je vooral voor kwaliteit. Dat is ook wat je cursisten verwachten. Door online leren onderdeel te maken van jouw opleidingen breng je variatie in het lesprogramma. Zoë Learning biedt bovendien inzicht in resultaten en slagingspercentages. Daarmee heb je de middelen in handen om te sturen op de kwaliteit en successen van jouw cursussen.

Zoë staat ook voor flexibiliteit. Met e-learning kan leren namelijk altijd en overal. Op de laptop, tablet en smartphone. Daardoor brengen je cursisten én docenten minder tijd door in het klaslokaal. Zo kun je je docenten slimmer inzetten en krijgen zij de ruimte om te doen waar ze écht goed in zijn.

E-learning met jouw uitstraling

Met Zoë Learning bouw je aan de kwaliteit van jouw onderwijs. En dat in een leeromgeving die aansluit op de huisstijl en identiteit van jouw organisatie. Je kunt dit zelf beheren en aanpassen binnen jouw omgeving. Ook dát is flexibiliteit. En bij Zoë Learning is dit ook nog eens kosteloos.

De voordelen van e-Learning voor opleiders en bedrijven