Over Zoë learning

Wij geloven dat nieuwe kennis voor iedereen op een laagdrempelige manier bereikbaar moet zijn. En dat je dat alleen bereikt als je goede software combineert met interactief cursusmateriaal. Ons digitaal leerplatform stelt bedrijven, opleiders, trainers en coaches in staat om hun kennis eenvoudig te delen.

VERHOOG DE EFFECTIVITEIT VAN JOUW OPLEIDINGSPROGRAMMA

Je business is kennis delen en hiermee wil je zoveel mogelijk klanten mee aan trekken. Een uitgebreide dienstverlening is essentieel voor jou. En een partner die die samen met jou mogelijk maakt. Die partner, dat zijn wij.

Verbeter of breid je dienstverlening uit door jouw kennis te delen via het Zoe learning platform:

  • In jouw huisstijl en geïntegreerd met jouw aanvullende software
  • Waarin je zelf cursusmateriaal ontwikkelt
  • Advies in blended learning
  • Ondersteuning in de verkoop van jouw cursussen

E-learning is een voordelige en flexibele manier van persoonlijke ontwikkeling. Online trainingsprogramma’s zijn immers goedkoper dan klassikale lessen, voor werkgevers én voor jou.

E-learning met ZOE; gemak en veiligheid

  • Binnen 8 dagen jouw eigen training online
  • 100% veilig en AVG bestendig
  • Realtime inzicht in de voortgang van alle cursisten

 

“Vooraf zag ik er tegenop, een cursus …. maken voor ons bedrijf via het Zoe e-learning platform. Maar het is mij 100% meegevallen! De cursus stond, zonder training, live binnen 2 weken en is enthousiast ontvangen door mijn collega’s. Gebruikersvriendelijk voor het opzetten van een cursus en in het gebruik.” Harry van Houten, H&R specialist bij ….

“Inmiddels heb ik diverse cursussen met succes afgerond via Zoe. Als ik een uurtje tijd over heb op mijn werk dan ga ik leren. Ik kan aan de slag via mijn pc of mobiel, en in beide gevallen is de lesstof is overzichtelijk gepresenteerd. Heel fijn!” Linda Huisman, magazijnchef bij Rocksdale

Nu starten met Ons e-learning platform?

Start nu met het aanbieden van e-learning aan jouw klanten vanuit je eigen leeromgeving.

E-learning & software specialisten

In 2016 is Zoë Learning opgericht door een samenwerking tussen e-learning specialisten en een professioneel softwarebedrijf. Op dat moment waren e-learning oplossingen in de markt onnodig complex. Ook werden deze oplossingen direct aangeboden aan cursisten en niet als oplossing aan bedrijven, opleiders, coaches en trainers. Dat was voor ons een reden om een full service platform te starten: gebruiksvriendelijk en voordelig. Nog steeds bieden we onze klanten het beste van 2 werelden; techniek en ontwikkeling.

Vanuit Alkmaar werken wij met een team van meer dan 20 specialisten op het gebied van softwareontwikkeling en e-learning. Door nauw samen te werken met bedrijven, opleiders, trainers en coaches bieden wij de ultieme leerervaring aan cursisten en veranderen wij hiermee de markt ten goede. Zoë Learning is een full service e-learning bedrijf. Wij helpen je met een gebruiksvriendelijk e-learning platform en helpen je om e-learning in de markt te zetten.